Voorbeelden

"Midden in het veld" sporters, trainers & coaches beoordelen

Mijn Voetbalscout is een handige app waarmee eenvoudig statistieken van spelers kunnen worden bijhouden. Met Mijn Voetbalscout maakt u simpel en snel specifieke vragenlijstjes en stuurt u in een handomdraai uitnodigingen voor beoordelingen naar uw legertje van kundige beoordelaars uit. Observaties kunnen zowel op de smartphone als thuis op de PC worden ingevoerd.   

"Als een vereniging gedurende het seizoen  periodieke observaties uitvoert, bouwt het, naast de beoordelingen van de eigen trainers en coaches, een degelijke database op van wat er binnen de jeugdafdeling aan spelers rondloopt. 

Zo kan het selectiebeleid effectief worden ondersteund èn kan er objectieve feedback worden gegeven aan de trainers en coaches."

Bovendien: "Je krijgt hierdoor op elk nivo de juiste spelers in de juiste teams."

 

CREATIEVE TOEPASSINGEN

Natuurlijk staat het u vrij creatieve toepassingen te bedenken. Hieronder een paar suggesties ........

Klik hier >>>  

Voorbeeld quickscan spelersvaardigheden D jeugd

Welke vaardigheden moet een speler in de D-lijn jaar hebben? Welke technieken moet een speler van 9 jaar beheersen? Ontwikkel voor elke leeftijdscatagorie  een eigen observatie checklijst..... 

Bekijk op smartphone  >>> 

Klik hier >>>  

Aanwezigheidsregistratie

 
Snel op het veld de aanwezigen op de training registreren. De coach is zo op zaterdag helemaal op de hoogte wie er getraind heeft.

Bekijk op smartphone  >>>

Klik hier >>>  

Voorbeeld feedback op trainers en coaches

Óók trainers en coaches moeten worden gecoached .... daar heeft iedereen baat bij ..... jonge trainers en coaches krijgen vaak pas feedback als het allang mis is gegaan ..... 

Bekijk op smartphone  >>> 

     

FUN! Kies Man of The Match 

Hieronder een voorbeeld om het publiek te betrekken bij de wedstrijden van uw team. Laat het publiek "uw (wo-) man of the match" kiezen (scan de QR code). Deelnemers kunnen op dezelfde smartphone slechts één maal stemmen! U kunt de "uw (wo-) man of the match" direct na de wedstrijd bekendmaken!

Bekijk op smartphone >>>